Ζαχαροπλαστεία Φύσις


Τα Ζαχαροπλαστεία Φύσις είχαν μια ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια βασιζόμενα στο motto τους «Γλυκά με Ήθος» , χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες φυσικές και βιολογικές, όπως τις δίνει η Φύση και ακολουθώντας παραδοσιακές μεθόδους παρασκευής των προϊόντων τους. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν δύο ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα κι ένα εργαστήριο παρασκευής και απασχολούνται 35 υπάλληλοι.

Καθώς η επιχείρηση είχε υψηλό turnover υπαλλήλων με αποτέλεσμα κόστος τόσο οικονομικό, όσο και επικοινωνιακό, η Humanis κλήθηκε να συγκεράσει την οικογενειακή κουλτούρα με τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης της εταιρίας, αναπτύσσοντας και υιοθετώντας ένα Όραμα, που θα περιελάμβανε και τις δύο όψεις της επιχείρησης.

Η Humanis ανέπτυξε από την αρχή τις περιγραφές ρόλων, το οργανόγραμμα, όλες τις διαδικασίες πρόσληψης και on-boarding των νέων υπαλλήλων, ενώ παράλληλα παρείχε συστηματική συμβουλευτική προς την Διοικητική ομάδα ώστε όλοι οι παλιοί και νέοι υπάλληλοι να έχουν συναντίληψη του Οράματος, των δεξιοτήτων και ολιστική εταιρική κουλτούρα.

Διατήρηση του 80% του προσωπικού μετά τον πρώτο χρόνο συνεργασίας

Η εταιρία προσέλαβε ένα πεπειραμένο συνάδελφο HR και με την καθοδήγηση μας θα ξεκινήσει να εφαρμόζει όλες τις διαδικασίες, που ανέπτυξε η Humanis, στην καθημερινότητά της επιχείρησης.

Αν κι εσείς διαθέτετε μια μικρομεσαία επιχείρηση ή διαχειρίζεστε το ανθρώπινο δυναμικό της, και νιώθετε ότι η ενασχόληση με τους εργαζόμενους σας «κλέβει» χρόνο από άλλες πιο στρατηγικές δραστηριότητες, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Επικοινωνήστε μαζί μας για να αποκτήσετε ένα μάνατζερ ανθρώπινου δυναμικού, χωρίς την ανάγκη της πρόσληψης!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.