Οι Συνεργάτες μας

Innovations International

Innovations International

Η Innovations International, που ιδρύθηκε το 1983, ήταν το αποτέλεσμα του πάθους του Dr William Guillory να πείσει τις επιχειρήσεις να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους, μεγιστοποιώντας τη συμβολή όλων των εργαζομένων. Η πρόκληση ήταν να συνειδητοποιήσουν οι ηγέτες, οι διευθυντές και οι υπάλληλοι ότι όλοι συμμετέχουν στη δημιουργία της κουλτούρας τους και ότι όλοι πρέπει να ευθυγραμμιστούν στην επίτευξη των στόχων υψηλής απόδοσης. Αυτή η συνειδητοποίηση ήταν το βασικό στοιχείο για την έναρξη επιτυχημένων παρεμβάσεων με επικεφαλής μια ηγεσία που εκτιμά τόσο τους ανθρώπους όσο και την απόδοση, στην πράξη. Η Innovations International λειτουργεί ως συμβουλευτική εταιρεία προσανατολισμένη στις υψηλές επιδόσεις και ειδικεύεται στον προσωπικό και οργανωσιακό μετασχηματισμό. Προσφέρουν στους πελάτες τους ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης, της ηγεσίας, των υψηλών επιδόσεων, της ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας και της κβαντικής σκέψης. Η Innovations International αναγνωρίζεται επίσης για την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία της στην εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση, τις προσωπικές και επιχειρησιακές έρευνες, τις αξιολογήσεις, τον στρατηγικό σχεδιασμό, την καθοδήγηση στελεχών και τον δημιουργικό σχεδιασμό παρεμβάσεων.

The Influence Co.

Το Influence Model®, αναπτύχθηκε από τους ψυχολόγους Berlew και Harrison στα Πανεπιστήμια Havard και Yale τη δεκαετία του ’70. Ανακάλυψαν ότι οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι στις επιχειρήσεις ήταν εκείνοι που ήταν σε θέση να προσαρμόσουν το στυλ επικοινωνίας τους κατά τη διάρκεια των συνομιλιών τους. Ως αποτέλεσμα, τα άτομα αυτά πετύχαιναν τους στόχους τους και διατηρούσαν τις καλές τους εργασιακές σχέσεις. Μετέφρασαν τις συμπεριφορές που είδαν σε ένα απλό και αποτελεσματικό μοντέλο που περιλαμβάνει τόσο το «τι» μπορείτε να κάνετε και το «πώς» μπορείτε να το κάνετε. Το Influence Model® διακρίνει την ενέργεια Push και Pull και αντανακλά τις συμπεριφορές επιρροής που έχει κάθε άτομο. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης Positive Power & Influence  προσφέρει ιδέες για το τι μπορείτε να κάνετε και πώς μπορείτε να το κάνετε, εξασκώντας και αυξάνοντας την επιρροή σας.

Η Humanis είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της The Influence Company στην Ελλάδα.

People Keys

H PeopleKeys είναι παγκόσμιος ηγέτης σε εξατομικευμένες αξιολογήσεις συμπεριφοράς και συστήματα εκπαίδευσης, για πάνω από 35 χρόνια. Παρέχει υπηρεσίες που συμβάλλουν στην ανάλυση συμπεριφοράς και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού.

 

Χρησιμοποιούμε το εργαλείο DiSC σε πολλές από τις εκπαιδεύσεις μας, εφαρμόζοντας την απλή, αλλά βαθιά μεθοδική προσέγγιση της PeopleKeys που παρέχει πληροφορίες για αυτογνωσία, τα ανθρώπινα κίνητρα, τη συμβατότητα των ομάδων, την επικοινωνία και τη  διαφορετικότητα.

Aleas Simulations
Fligby-The Leadership Game

Το FLIGBY® είναι το απόλυτο βραβευμένο διαδικτυακό παιχνίδι ανάπτυξης ηγεσίας. Είναι το επίσημο πρόγραμμα ΡΟΗΣ για ηγέτες από τον καθηγητή Mihaly Csikszentmihalyi και το ALEAS Simulations. Το FLIGBY συνδυάζει την καλύτερη εμπειρία gaming εικονικής πραγματικότητας με τα πιο πρόσφατα τάσεις ηγετικής ανάπτυξης. Αξιολογεί τις δεξιότητες οποιουδήποτε ηγέτη καθώς χρειάζεται να πάρει ηγετικές αποφάσεις σε συνθήκες που μοιάζουν αληθινές, Οι καταστάσεις που αντιμετωπίζει είναι 100% ρεαλιστικές παρόμοιες με καθημερινές προκλήσεις στον χώρο εργασίας. Κάθε παίκτης αξιολογείται με βάση 29 ηγετικές δεξιότητες. Το 2012 το FLIGBY κέρδισε το Χρυσό Μετάλλιο στα International Serious Play Awards στην κατηγορία των Εταιρικών Παιχνιδιών.

Eduardo Business Simulation

Eduardo

Το EDUardo είναι μια συναρπαστική επιχειρηματική προσομοίωση με καινοτόμο εκπαιδευτικό περιεχόμενο που καλείται να αντιμετωπίσει προκλήσεις σε διάφορους επαγγελματικούς κλάδους. Υποστηρίζει facilitated και non-facilitated on-line εκπαιδεύσεις, μακροχρόνια ηλεκτρονική μάθηση (e-learning) και λειτουργεί και ως κέντρο αξιολόγησης.

Το EDUardo προσφέρει περιεχόμενο με τη μορφή διαδραστικών μελετών περίπτωσης (case studies) που μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν σε εκπαιδευτικά προγράμματα σε εταιρείες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και επιχειρηματικές σχολές.

Οι ενότητες που προσφέρει το EDUardo καλύπτουν τομείς σε:

– Βασικές γνώσεις Start-up

– Βιομηχανία

– Ανθρώπινο δυναμικό

– Τραπεζικό κλάδο

– Βιωσιμότητα

οι οποίες ενημερώνονται συνεχώς και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του πελάτη.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας τα πιο καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις πιο σύγχρονες ψηφιακές λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε επιχείρησης και επαγγελματία.