Μετασχηματίζουμε επαγγελματίες και οργανισμούς

_

Προσφέρουμε Ουσιαστικές Λύσεις

Με τις νέες, εξελιγμένες μεθόδους συμβουλευτικής και εκπαίδευσης, αλλά και το ευρύ know-how μας σε επαγγελματικά ζητήματα, φέρνουμε καινοτόμες ιδέες στο τραπέζι, επεκτείνοντας τους επιχειρηματικούς ορίζοντες. Παρέχουμε στους πελάτες μας ολιστικές αναπτυξιακές λύσεις, δίνοντας αξία σε οργανισμούς κάθε μεγέθους.

Το Όραμα & η Αποστολή μας

Το Όραμά μας είναι να εμπνέουμε μια κουλτούρα δέσμευσης για προσωπική και επιχειρηματική ανάπτυξη.

Να ανακαλύπτουμε συνεχώς νέες τάσεις και τεχνικές διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας, παρέχοντας “άριστες” λύσεις. Θέλουμε να χτίσουμε μια ουσιαστική σχέση μαζί σας.

Τι λένε οι συνεργάτες μας για εμάς…

Παθιασμένοι, βάζοντας πάντα στο κέντρο τον πελάτη και συνεργάτες ανθρώπινου δυναμικού που κάνουν τη διαφορά.

Γιολάντα Κουρασμενάκη, Chief Operating Officer PQH,PQH

Η Humanis είναι ένας έμπιστος συνεργάτης της εταιρείας μας εδώ και πολλά χρόνια. Η υψηλού επιπέδου ομάδα της Humanis παρέχει εξαιρετικές εμπειρίες μάθησης και ανάπτυξης, επιτυγχάνοντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ των επιχειρηματικών αναγκών και των customized προγραμμάτων της. Έχουμε δουλέψει μαζί σε πολλά πολυεπίπεδα διαλειτουργικά έργα στα οποία η Humanis παρείχε πολύτιμες γνώσεις, έδειξε εξαιρετική δημιουργικότητα στη διαδικασία σχεδιασμού και ολιστική προσέγγιση στη φάση της υλοποίησης – βασικά στοιχεία για μια ιστορία επιτυχίας!Διατηρεί πάντα βαθιά γνώση των τρεχουσών τάσεων ανθρώπινου δυναμικού, γνήσιο ενδιαφέρον, ενεργή ακρόαση και πάθος για την παροχή προστιθέμενης αξίας. Θεωρούμε την Ομάδα της Humanis ως προέκταση της εταιρείας μας και προσβλέπουμε στη συνεχιζόμενη σχέση μας.

Ειρήνη Γκιώνη,HR Operations Director, Mytilineos S.A.

“Η συνεργασία μας ήταν αντάξια των απαιτήσεων που είχαμε από την αρχή αυτού του ταξιδιού (Ακαδημία Ηγεσίας). Η τεχνογνωσία σας, ο επαγγελματισμός σας και η σύγχρονη εκπαιδευτική σας προσέγγιση απέδειξαν ότι είστε ο ιδανικός συνεργάτης για την ανάπτυξη των στελεχών μας. Η δέσμευσή σας για την ικανοποίηση των εκπαιδευτικών μας αναγκών ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, έχοντας σημαντικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας.”

Μαριάννα Πίτσου,HR Supervisor, Landis & Gyr A.E.

“Στη Humanis βρήκαμε έναν αξιόπιστο συνεργάτη τόσο σε ζητήματα εκπαιδεύσεων όσο και σε στρατηγικά θέματα HR. Η μεθοδικότητα, η συνέπεια και η πάντα θετική διάθεση ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες, έχει θέσει τις βάσεις για μια σταθερή και ποιοτική συνεργασία.”

Νίκος Χατζηνικολάου, Head of Learning and Development,Lidl Hellas

“Η Humanis είναι ο έμπιστος συνεργάτης μας εδώ και αρκετά χρόνια. Στην Coca Cola HBC, συνεργαζόμαστε μαζί τους σε προγράμματα Executive Coaching και Team Effectiveness.”

Μαρίνα Βούλοβιτς, Senior Executive Learning Expert,Coca Cola Hellenic

“Η συνεργασία με την Humanis ήταν εξαιρετικά πολύτιμη και μας βοήθησε να οργανώσουμε με επιτυχία το πρώτο Aluminco Sales Re-building event. Μέσα από τη διαδικασία, μπορέσαμε να ξαναθέσουμε τους στόχους των ομάδων και να γίνουμε πιο δυνατοί. Κατά τη γνώμη μου η Humanis είναι το χρυσό πρότυπο του επιχειρηματικού σχεδιασμού και στρατηγικής.”

Νάντια Γεωργαλή, HR Manager,Aluminco SA

“Ως εταιρεία, είστε game changers και trend setters. Έχετε τη δυνατότητα να βοηθάτε τις εταιρείες να αλλάξουν το παιχνίδι τους και να δημιουργείτε νέες τάσεις ώστε να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό τους.”

Βαρβάρα Παναγοπούλου, Senior HR Consultant

The Humanis Way

Παρακολουθήστε το βίντεο και μάθετε περισσότερα για εμάς.

Εταιρίες που μας εμπιστεύτηκαν…

Προσφέρουμε στους πελάτες μας τα πιο καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις πιο σύγχρονες ψηφιακές λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε επιχείρησης και επαγγελματία.