Πώς η Titan Cement σχεδιάζει το επιχειρηματικό της μέλλον μέσω ενός σχήματος ανθεκτικότητας της Humanis


Σχετικά με τον πελάτη: Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ είναι διεθνής παραγωγός τσιμέντου και οικοδομικών υλικών που δραστηριοποιείται από το 1902. Διαθέτει εργοστάσια παραγωγής σε 10 χώρες και επιχειρηματική παρουσία σε 15 χώρες. Πρόκειται για έναν πολυεθνικό οργανισμό που απασχολεί περισσότερα από 5.500 άτομα.

Προκλήσεις: Ακόμη και πριν την πανδημία, ήταν σαφές ότι οι ηγέτες της επιχείρησης έπρεπε να καθοδηγήσουν τους υπαλλήλους τους εν μέσω σημαντικών αλλαγών στον κλάδο, κυρίως την προσαρμογή σε νέες συνθήκες ανταγωνιστικότητας, όπως η ψηφιοποίηση και η απανθρακοποίηση. Η ηγετική ομάδα συνειδητοποίησε ότι για να αντιμετωπίσει τις αλλαγές στο συνεχώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον, έπρεπε να αναθεωρήσει τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρινόταν στις συνεχείς εξελίξεις, μετασχηματίζοντας τη νοοτροπία της.

Λύση: Η Humanis πρόσφερε μια ολιστική λύση στην ομάδα: Ένα ταξίδι μάθησης που ξεκίνησε με το πρόγραμμα αλλαγής νοοτροπίας το «We create a framework of Resilience», ένα workshop ενίσχυσης της δέσμευσης της ομάδας πίσω από ένα κοινό σκοπό, και το παιχνίδι business simulation Fligby. Η αναπτυξιακή διαδικασία ενισχύθηκε με ενδιάμεσες δραστηριότητες μεταξύ των παρεμβάσεων, καθώς και one to ones με τους ηγέτες.

Δείτε απεικονιστικά το ταξίδι:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.